Τάκερ Κάρλσον: «Όσο οι γιατροί δεν ζητούν συγνώμη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν θα έχουν καμία αξιοπιστία»

Τάκερ Κάρλσον: «Όσο οι γιατροί δεν ζητούν συγνώμη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν θα έχουν καμία αξιοπιστία»

Ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, ανακοίνωσε την επίθεσή του κατά των χιλιάδων γιατρών που συνέστησαν και επέβαλαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, με τη διαπίστωση ότι, παρά το λάθος που διέπραξαν, δεν έχουν προβεί σε καμία δημόσια συγνώμη.

Εκφράζοντας την άποψή του, τόνισε πως «η έλλειψη απολογίας αποτελεί αρνητικό στοιχείο για την αξιοπιστία τους».

Αξιολογεί τη συμπεριφορά τους ως ανήθικη και επικίνδυνη, εκφράζοντας την άποψη ότι η αύξηση του αριθμού των θανάτων παγκοσμίως οφείλεται στην εφαρμογή μαζικών εμβολιασμών.

«Είναι ενδιαφέρον το ότι οι γιατροί, οι οποίοι ξεκάθαρα δεν είναι αγράμματοι, όλα όσα είπαν σχετικά με τα εμβόλια ήταν λάθος και πλήγωσαν πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες γιατροί μόνο στις ΗΠΑ. Γιατί όλοι αυτοί δεν σηκώθηκαν να πουν: “Ω Θεέ μου συγγνώμη τόσο πολύ που το συνέστησα (σ.σ. το εμβόλιο).

Δηλαδή εγώ υποστήριξα τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003 και στο τέλος εκείνου του έτους συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος και νιώθω άσχημα για αυτό εδώ και 20 χρόνια! Αισθάνομαι άσχημα και σε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία ζητώ συγγνώμη.

Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 99% των γιατρών στις ΗΠΑ δεν θα το κάνουν αυτό. Δεν θα πήγαινα σε αυτούς. Δεν θα πήγαινα σε έναν γιατρό ο οποίος εξακολουθεί να ψεύδεται σχετικά με το εμβόλιο για τον covid. Γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι ένα επικίνδυνο και ανήθικο άτομο».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top