Ελλάδα: Πανικός στους Κατοίκους των Βορείων Προαστείων Λόγω Απροσδόκητων Θανάτων - Αμηχανία για το Κόμμα του Εθνάρχη και την Επικίνδυνη Υποκίνηση σε Ιατρική Πράξη

Ελλάδα: Πανικός στους Κατοίκους των Βορείων Προαστείων Λόγω Απροσδόκητων Θανάτων – Αμηχανία για το Κόμμα του Εθνάρχη και την Επικίνδυνη Υποκίνηση σε Ιατρική Πράξη

Στα βόρεια προάστια της Αθήνας, η Εκάλη, η Κηφισιά, η Πολιτεία, ο Διόνυσος, η Νέα Ερυθραία, το Καστρί, το Παλαιό και το Νέο Ψυχικό, καθώς και η Φιλοθέη, αντιμετωπίζουν ένα σοκαριστικό θέαμα μέσα από τον χαμό ανθρώπων που πεθαίνουν από άγνωστη αιτία. Οι κάτοικοι αρνούνται να δεχτούν την αλήθεια, παρά τα δραματικά περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά, καλύπτοντας όλους τους τομείς της ζωής, από την οικογένεια μέχρι την εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες.

Άνθρωποι υγιείς, αθλητικοί και προσεκτικοί με τις προληπτικές εξετάσεις χάνουν ξαφνικά τη ζωή τους λόγω καρκίνου, παραδίδοντας μια ανησυχητική εικόνα της κατάστασης. Η θνησιμότητα φτάνει πάνω από το 30% από το 2019, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων βιώνουν τον πόνο του θανάτου, καθώς αναζητούν απαντήσεις στα όσα συμβαίνουν.

Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί μια παγκόσμια κρίση με τον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τα εμβόλια και τη διαχείριση της πανδημίας. Τα εμβόλια, ειδικά τα mRNA, έρχονται στο επίκεντρο της κριτικής, με αναφορές σε συνωμοσίες και αντιφάσεις. Οι κάτοικοι των προαστίων αναζητούν απαντήσεις και αρνούνται να πιστέψουν ότι η πολιτική τους ηγεσία, συμπεριλαμβανομένων και κορυφαίων υπουργών, ενδεχομένως επηρεάζει αυτήν την κατάσταση.

Η αντιδραστικότητα αυξάνεται καθώς ακούγονται φωνές από διάφορους επιστήμονες, δημοσιογράφους και επενδυτές που αμφισβητούν την επίσημη αφήγηση για την πανδημία και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Η περίοδος φαίνεται να σηματοδοτεί το τέλος του “αμερικανικού ονείρου” και του δυτικού τρόπου ζωής, με την παγκόσμια κυβέρνηση να αναδεικνύεται ως κυρίαρχος παράγοντας.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top