Σοκαριστική αποκάλυψη: Οι εμβολιασμένοι κατά COVID-19 έχουν 52% μεγαλύτερο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, αναφέρει νέα μελέτη!

Σοκαριστική αποκάλυψη: Οι εμβολιασμένοι κατά COVID-19 έχουν 52% μεγαλύτερο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, αναφέρει νέα μελέτη!

“Οι εμβολιασμένοι αρχίζουν να μεταδίδουν ασθένειες και στους μη εμβολιασμένους,” δήλωσε ο ερευνητής Steve Kirsch.

Η Ivana Pavic, μια παθολόγος από την Κροατία, αποκάλυψε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον ερευνητή Steve Kirsch:

Οι εμβολιασμένοι κατά του Covid φαίνεται να έχουν σημαντικά αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν “τούρμπο” καρκίνο, με ένα ποσοστό περίπου 52%.

Μια ακόμη ανησυχητική αποκάλυψη προέρχεται από τον ερευνητή Steve Kirsch, ο οποίος αναφέρει ότι οι εμβολιασμένοι έχουν αρχίσει να μεταδίδουν ιούς και στους μη εμβολιασμένους, οι οποίοι αρχίζουν επίσης να εμφανίζουν αυτήν την μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με τη Pavic, το 65% όλων των περιπτώσεων καρκίνου μεταξύ ατόμων ηλικίας 15 έως 59 ετών εμφανίζεται σε ατομα που έχουν λάβει μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου για τον πανδημικό ιό, με ποσοστό εμβολιασμού 55% συνολικά στην ίδια ηλικιακή ομάδα.

Όπως αναφέρει επίσης η Pavic, αυτό σημαίνει ότι η εμβολιασμένος κατά του Covid έχει αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αυτής της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου κατά 52%!

“Σχεδόν κανείς στην Κροατία πλέον δεν επιλέγει να εμβολιαστεί, παρόλο που το 99% των γιατρών το συστήνουν ως ασφαλές και αποτελεσματικό. Ίσως να μπορέσω να καλέσω κάποιον από αυτούς να μιλήσει μαζί μου στην κάμερα και να εξηγήσει τη σύστασή τους”, αναφέρει η παθολόγος!

Από την πλευρά του, ο Kirsch αναφέρει ότι μία πάροχος υγειονομικής περίθαλψης εξήγησε ότι οι περιπτώσεις καρκίνου “τούρμπο” αρχικά φαινόταν να επηρεάζουν μόνο εμβολιασμένους, αλλά τώρα επηρεάζουν και ορισμένους από τους μη εμβολιασμένους φίλους τους.

“Υπάρχουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία που υποδεικνύουν ότι τώρα και το μη εμβολιασμένο αίμα φαίνεται να παρουσιάζει παρόμοια εγκλύσεις ή αμφισβητούμενα προφίλ αίματος όπως αρχικά φαινόταν μόνο στους εμβολιασμένους”, εξήγησε.

Άλλος ένας παράγοντας που οφείλεται στην εμβολία είναι η δημιουργία παραποιημένης πρωτεΐνης ακίδας, που φαίνεται να είναι υπεύθυνη για πολλά προβλήματα υγείας, όπως ο καρκίνος, τα καρδιακά προβλήματα, οι αυτοάνοσες ασθένειες κ.λπ.

“Οι άνθρωποι που έλαβαν τις ενέσεις έχουν σίγουρα υψηλότερη συγκέντρωση ακίδας, αλλά πολλοί μη εμβολιασμένοι αντιμετωπίζουν επίσης σημαντικά προβλήματα υγείας”, σημειώνεται.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top